Coafuri si cocuri modele pentru ocazii speciale 2015

Colectia de coafuri si cocuri 2015 pentru mirese.

coafuri si cocuri mireasa 2015

Cocul ramane alegerea perfecta, in cele mai multe cazuri si este coafura cea mai practica pentru mirese. Poti opta pentru un coc clasic, unde tot parul este prins sus, sau poti alege un model avangardist cu bucle lejere sau bine definite, in care poti include si elemente impletite.

Alegerea coafurii potrivite presupune urmarirea unor etape ce te vor ajuta sa alegi ceea ce te avantajeaza pe tine. Primul pas spre alegerea coafurii, porneste de la rochie. In functie de model, ai varianta unui coc minimalist sau a unei coafuri lejere. Cel de-al doi-lea pas este consultarea stilistului tau, iar impreuna sa eliminati ceea ce nu iti place sau nu ti se potriveste. Trebuie sa tii cont de fizionomia fetei, de inaltime, culoare parului, de desimea lui si chiar de grosimea firului de par (este bine de stiut ca un par moale se „lucreaza” diferit fata de unul aspru) . Dupa ce este totul stabilit, trebuie sa mai tii cont de ceva : Frumusetea cocului este data de talentul si indemanarea stilistului. Cu imaginatie si experienta, stilistul, poate crea ceva unic pentru tine.

Ca o scurta prezentare, am pregatit pentru viitoarele mirese, colectia noastra de cocuri pentru anul 2015. Modelele pot evolua si pot capata elemente noi, asa cum doresti tu si asa cum este potrivit pentru tine. Noua ne plac impletiturile, buclele definite si accesoriile. Tu ce ai ales pentru nunta ta?

Pachete pentru viitoare mirese. Va punem la dispozitie profesionistii nostri specializati in make up si coafuri de mireasa. Pachete pentru mirese

Prezentare coafuri si cocuri pentru ocazii speciale

[su_carousel source=”category: 725″ limit=”50″ link=”post” target=”blank” width=”620″ height=”320″ items=”2″ title=”no” autoplay=”2000″ speed=”1000″][su_slider source=”category: 45″ link=”lightbox” target=”blank” width=”700″ height=”350″ title=”no” autoplay=”1000″][/su_carousel]

Galeria cu modele de coafuri si cocuri propuse:

[su_custom_gallery source=”category: 725″ limit=”100″ link=”lightbox” target=”blank”]