Extensii gene fir cu fir la Salon Special Guest Bucuresti

Extensii gene fir cu fir semipermanente. Gene fir cu fir. Extensii de gene false semipermanente.

Extensiile de gene : Un truc de infrumusetare extrem de eficient.

Daca nu stii ce tehnica de aplicare a genelor fir cu fir sa alegi, iti vom prezenta pe scurt fiecare procedura, astfel incat sa poti decide in cunostinta de cauza. Sunt cateva aspecte de care trebuie sa tii cont, fizionomia fetei, aspectul ochiilor, sanatatea genelor tale si rezultatul dorit. Lungime sau volum, in mare acestea ar fi beneficiile extensiilor de gene.

Extensii de gene fir cu fir, metoda clasica :

Procedura este urmatoarea : pe fiecare fir natural se lipeste un fir de matase, la o distanta de 0.5 mm de pleoapa. Este o metoda ce necesita timp, dar in final, fiecare pleoapa va avea intre 80 si 120 de fire aplicate. Volumul creat prin aceasta metoda, depinde in mare masura de volumul genelor naturale dar forma, liniile si curbele genelor sunt alese in functie de fizionomia clientei iar rezultatul va fi cu un plus de volum.

Extensii de gene fir cu fir, metoda 2D :

Pornind de la metoda clasica, aceasta metoda presupune lipirea a doua fire pe fiecare geana naturala, urmarindu-se efectul de evantai. Firele de matase sunt mai subtiri ca la metoda clasica deci nu ingreuneaza pleoapa. Extensiile de gene 2D au fost inventate pentru persoane cu gene scurte si rare dar si pentru cele care doresc un extra volum. Prin aceasta metoda garantam dublarea volumului genelor tale naturale.

Extensii de gene fir cu fir, metoda 3D :

Aceasta metoda tripleaza volumul genelor tale naturale. Firele de matase sunt extrem de subtiri si nu incarca deloc pleoapa. Efectul final va fi de conturare extrema a privirii. Nu vei mai avea nevoie de machiajul ochiilor.

Galerie Extensii gene fir cu fir la Salon Special Guest Bucuresti

gene-extensii-430x860 8-gene-doid gene-olguta gene-salon gene-olguta gene-fir-cu-fir gene-fir gene-extensii gene-doid gene-bucuresti gene-ana gene-2oiD gene-2d gene extensii-gene-2d extensii-gene extensii-de-gene 2d-gene

Extensii gene aplicate fir cu fir – Avantaje versus Dezavantaje

 • Cel mai important avantaj al extensiilor de gene fir cu fir este faptul ca nu ne este interzis nimic, nici macar inotul; ochii vor rămâne conturaţi cu gene lungi, dese şi curbate;
 • Extensii gene de bună calitate nu sunt lipite între ele, stau ordonate, nu afectează genele naturale, adezivul cu care sunt lipite este invizibil, nu irită pleoapele aşa că este permis chiar şi în cazul persoanelor cu ochi sensibili;
 • Aplicarea fir cu fir are un efect natural, calitatiile fiind : alungire, remodelare şi lifting;
 • La aplicarea extensiilor de gene fir cu fir intra 80/120 gene la un singur ochi;
 • Au nevoie de o îngrijire specială, în sensul că trebuie evitată folosirea demachiantelor pe bază de ulei pe gene şi în jurul genelor; dacă folosiţi crema de noapte, aplicaţi-o cu 15 minute înainte de culcare;pentru curăţarea genelor şi a ochilor nu folosiţi produse cu puf (dischete demachiante din bumbac, spre exemplu); nu frecaţi agresiv pleoapele şi, implicit, genele. Se folosesc produse speciale.

 Aplicare extensii gene fir cu fir. Gene false aplicate fir cu fir.

Procedura de aplicare a genelor false fir cu fir:

Avem 6 modele diferite ale curburii genelor. Prin urmare noi oferim un serviciu personalizat in functie de clienta si de dorintele acesteia. Nu adaptam produsul in functie de clienta, il personalizam iar rezultatul va fi unic.
Stylistul urmeaza sa afle ce asteptari aveti de la noul set de gene care urmeaza a fi montat. El trebuie sa afle ce modificari, doriti sa realizeze sau ce doriti sa puneti in valoare cu ajutorul noilor gene si va sfatuieste in privinta lungimii, grosimii,curburii si modelului care vi se potriveste.
Dupa o curatare si degresare a zonei, extensiile de gene se lipesc fir cu fir de genele tale cu un adeziv special creat pentru acest scop.
Extensiile fiind fabricate din matase (nu din par natural) sunt lipite la 1 mm de pleoapa (si nu de aceasta!), in acest fel se evita iritatia si reactia alergica. Extensiile de calitate buna sunt facute din material sintetic, deoarece acesta nu provoaca alergie si isi mentin forma pe tot parcursul purtarii lor (saptamani intregi). Urmeaza aproximativ doua ore in care se va desfasura procesul de montare a genelor. Procedura nu este dureroasa. Nu veti simti nici un fel de jena in timp ce stylistul aplica fir cu fir.
Datorita regenerarii naturale genele cresc si se schimba (la fel ca si parul), asadar extensiile aplicate cad impreuna cu genele naturale. Inlocuirea extensiilor cazute se face la intretinere, moment in care se reumple geana naturala cu extensii.
Intretinerea pentru extensii gene fir cu fir se recomanda a fi facuta la doua, maxim 5 saptamani.

Recomandari pentru intretinere extensii gene:

 • Pe durata aplicarii genelor, daca purtati lentile de contact, va rugam sa scoateti;
 • Inainte de aplicarea genelor, nu folositi demachiant pe baza de ulei;
 • Este de preferat ca aceasta operatie sa fie facuta la salon cu produse speciale;
 • Rezervati-va timp si pregatiti-va cu rabdare deoarece operatiunea dureaza cca. 2 ore;
 • Este recomandata intretinerea genelor (reumplerea) o data la aproximativ 2-4 saptamani;
 • Extensiile de gene se indeparteaza numai de catre specialist cu o solutie speciala;
 • Evitati contactul cu apa in primele 48 ore de la aplicare;
 • Evitati contactul cu radiatiile excesive UV (solar) in primele 48 ore de la aplicare;
 • Pentru 48 de ore evitati ca extensiile de gene sa intre in contact cu apa fierbinte sau cu aburul.

Preturi extensii gene:

 • Aplicare gene : 200 lei
 • Intretinere gene : 120 lei 
 • Indepartat gene : 80 lei
 • Aplicare gene : 200 lei
 • Intretinere gene : 180 lei 
 • Indepartat gene : 80 lei
 • Aplicare gene : 260 lei
 • Intretinere gene : 200 lei 
 • Indepartat gene : 80 lei