Extensii par natural disponibile la Salon de frumusete Special Guest Bucuresti

Cauti extensii par natural pentru lungime si volum? Noi te putem ajuta cu furnizarea lor cat si cu montajul acestora. Le putem vopsi, decolora, ondula sau coafa dupa dorinta. Extensiile sunt fabricate din par natural 100%

Extensiile noastre, sunt solutia ideala care sa va asigure un par lung si cu volum, pentru mult timp, fara sa afecteze firele de par de care sunt atasate. Sunt montate de catre o persoana experimentata. Nu aluneca din par dupa ce sunt atasate.  Calitatea parului din care sunt facute extensiile este calitate remy, asta insemnad ca firele de par sunt asezate asa cum au fost taiate evitand incurcarea parului in momentul purtarii. Extensiile sunt fabricate din par natural 100% . Parul din care sunt fabricate extensiile este par indian virgin(nevopsit). Se foloseste parul indian pentru fabricarea extensiilor de par pentru ca are o textura mai groasa decat parul european si pot fii vopsite de mai multe ori, fara ca parul sa se arda, astfel evitam ruperea acestuia sau electrizarea in timpul purtarii.

extensii-bucuresti

1 pachet de 40 suvite(20 perechi) pret 900 lei

1 pachet si jumatate 1300 lei

2 pachete de 80 suvite (40 perechi) pret 1700 lei

  • parul este natural 100%
  • lungime 55 cm

1 pachet de 100 suvite pret 750 lei

pret/suvita 7.5 lei/montat si inel inclus

  • se pot monta oricate doreste clienta
  • ex: 120 suvite pret 900 lei
  • lungime 55 cm

Pachetul clip-on contine :
-> 2 piese cu cate 3 clipsuri
-> 4 piese cu cate 2 clipsuri
-> 6 piese simple a cate un clips
-> 1 clips are latime de 5 cm
Toate acestea formeaza un set extensii clip-on ( full head )

  • 55 cm lungime

Pret cu montaj: 700 Lei

Lungime 55 cm

  • pret 600 lei

Extensii cu banda adeziva din par natural cu montaj inclus :

Extensii par natural cu banda adeziva – realizam montaj de extensii cu banda adeziva in Bucuresti la Salonul de frumusete Special Guest, sau prin programari la tine acasa.

Suvitele de par comercializate sunt executate din par natural prelucrat prin procedura remy. Materialele sunt de calitate, iar montajul este realizat de specialistul nostru. Pe langa suvite si montaj veti beneficia si de consiliere pertinenta pentru a mari durata de viata a extensiilor precum si sfaturi de intretinere a acestora.

Pentru mai multe detalii despre suvite cu banda adeziva

Click
Pagina 1 din 612345...Ultima »

Va invitam sa vizionati cateva lucrari de montaj extensii de par natural:

Galerie Extensii par natural

extensii par natural montaj extensii par natural montaj extensii din par natural cu microring extensii par natural montaj extensii-cu-keratina extensii-cu-banda-adeziva