Make-up de zi cu zi la cel mai bun pret

promotii make-up de zi salon bucuresti Special Guest

Make-up sau machiaj de zi pentru evenimente

Make-up de zi sau machiaj profesional de zi pentru a-ti asigura succesul in intalnirile sau evenimentele pe care le sustii zi de zi.

Va asteptam pentru o make-up session la Salon Special Guest din Bucuresti, Calea Vacaresti nr.182 vis a vis de Universitate Nicolae Titulescu, statia de metrou Timpuri Noi, pentru cele mai frumoase machiaje. Machiaj profesional de zi creat de make-up artistul nostru la un pret corect. Pentru machiaj folosim doar produse profesionale de calitate.

Ai un eveniment special la care trebuie sa arati impecabil?! Machiajul sau make-up -ul este raspunsul.

Make-up de zi pentru ca tu sa arati puternica, frumoasa si originala. Cu make-up de zi beneficiezi si de efectele benefice pe care le confera machiajul. Un make-up de zi cu produse profesionale de calitate asigura tenului hidratare, nutrientii necesari si protectia tenului pentru a rezista si a-si mentine un aspect sanatos in ciuda actiunilor nocive ale factorilor naturali. Vara este indicat efectuarea de machiaje de zi impotriva ultravioletelor si deshidratarii tenului, iar pentru a asigura un strat protector pentru ten in timpul iernii in conditiile unor temperaturi joase care au efect de stres asupra tenului.

Make-up sau machiaj de zi profesional cu preturi de la 100 de lei. Make-up artist in Salon Bucuresti Special Guest.