Manichiura cu oja semipermanenta realizata la Salon Special Guest Bucuresti

Manichiura cu oja semipermanenta este raspunsul corect, atunci cand iti doresti sa poti avea niste unghii superbe. Manichiura cu oja semipermanenta este o tehnica de colorare cu gel, neinvaziva si de durata a unghiilor. Culoarea poate dura pana la 4 saptamani fiind deosebit de rezistenta.

Manichiura cu oja semipermanenta este noua tendinta in materie de manichiura, iar pentru asta ne-am propus sa va aducem noutate la un pret promotional.

Promotia noastra pentru manichiura cu oja semipermanenta suna in felul urmator:

manichiura cu oja semiperminenta pret promotional

Manichiura cu oja semipermanenta Jessica sau THUYA la doar 55 lei

Pentru ca e promotie pentru un produs – serviciu nou, sa-l prezentam cu plusurile lui.

Conform specialistilor din domeniul cosmetic, manichiura semipermanenta prezinta mai multe avantaje fata de cea clasica, atat din punct de vedere estetic, cat si in privinta sanatatii unghiilor.

1. Manichiura semipermanenta se preteaza oricarui tip de unghie, indiferent de marime sau forma, datorita faptului ca poate fi realizata cu orice culoare.

2. Oja semipermanenta isi pastreaza intensitatea si ramane intacta aproximativ 2-3 saptamani, chiar daca speli vase sau faci curatenie.

3. Acest tip de oja nu afecteaza sanatatea unghiilor, dimpotriva, este recomandat femeilor care au unghii casante, deoarece le protejeaza si intareste. De asemenea, baza pentru unghii imbunatatita cu vitamina A este hranitoare si contribuie la fortificarea acestora.

4. Datorita faptului ca intareste unghiile si are o textura putin mai rigida, oja semipermanenta te poate scapa de discomfortul ruperii acestora.

5. Manichiura semipermanenta este o alegere excelenta pentru persoanele cu prea putin timp liber sau care vor sa aiba o manichiura impecabila oricand, deoarece intregul proces nu depaseste mai mult de 45 de minute. In functie de ritmul de crestere a unghiilor, manichiura semipermanenta se poate reface chiar si la un interval de 3 saptamani.

6. Cand clienta s-a plictisit de culoarea pentru care a optat se poate aplica peste oja semipermanenta un strat de oja obisnuita. Aceasta se poate sterge oricand doresti cu dizolvant fara acetona iar stratul initial, aplicat in salon, nu va fi afectat in niciun fel.

7. Indepartarea ojei semipermanente nu cauzeaza subtierea unghiilor, nici exfolierea acestora.

Speram ca avantajele expuse v-au convins teoretic, si acum v-a trebui sa va convinga si practic. Astfel ca va asteptam vis a vis de Universitatea Nicolae Titulescu, in cartierul Tineretului, langa piata Timpuri Noi, cu o programare in prealabil, pentru a incerca manichiura cu oja semipermanenta la pretul promotional de 55 lei.