Manichiura si pedichiura - Salon Special Guest Bucuresti

Manichiura si pedichiura sunt unele dintre cele mai importante servicii de care femeile si barbatii ar trebui sa beneficieze cat mai des.

Manichiura si pedichiura reprezinta ingrijirea mainilor, picioarelor si unghiilor realizate intr-un salon special amenajat pentru a va oferi intimitatea si confortul de care aveti nevoie.

Manichiura iti poate pune in valoarea frumusetea mainilor dar si creeaza un aspect estetic placut prin tratamentul unghiilor si igienizarea care se face prin aplicarea solutiilor de curatare si dezinfectare.

Pedichiura este si ea la fel de importanta prin punerea in evidenta a picioarelor unei doamne, iar domnilor conferind un aspect ingrijit mai ales in anotimpul cald cand se poarta cu precadere sandale sau papuci de plaja. Inainte de a pleca la mare sau la un eveniment important, stiind ca manichiura si pedichiura sunt elementele importante pentru a completa o imagine perfecta, te invitam sa faci un mic popas la salon. Unde ne gasiti?!  Vis a vis de Universitatea Nicolae Titulescu,  zona Tineretului –  Timpuri Noi in sectorul 4 al Capitalei pentru a beneficia probabil de cele mai bune servicii de manichiura si pedichiura din Bucuresti.

Mainile sunt o eticheta pentru fiecare si de aceea trebuie ingrijite cu multa atentie.

O manichiura ingrijita te prezinta intr-un mod deosebit celorlalti.
De aceea va invitam sa va faceti o obisnuinta din ingrijirea mainilor si picioarelor acordand atentie deosebita unghiilor, cuticulelor, pielii si musculaturii.

Produsele folosite sunt REFORMA, ORLY, THUYA, brand-uri de renume mondial.

In salonul nostru se efectueaza si servicii de manichiura falsa cu gel.

Nou la Salon Special Guest:

  • Manichiura cu oja semipermanenta la doar 58 lei

Tipuri servicii manichiura si pedichiura oferite in Salon de infrumusetare Special Guest Bucuresti:

  • manichiura clasica cu oja
  • manichiura falsa cu gel
  • manichiura cu oja semipermanenta
  • manichiura simpla
  • pedichiura clasica cu oja
  • pedichiura cu oja semipermanenta
  • Constructie si modele din gel

Citeste avantajele manichiurii si pedichiurii cu oja semipermanenta

Click Aici

Preturi servicii:

Manichiura/pedi cu oja semipermanenta 65/70 Lei
Manichiura completa (cu oja clasica) 40 Lei
Manichiura simpla 35 Lei
Pedichiura completa (cu oja) 45 Lei
Pedichiura simpla 40 Lei
Aplicat oja 10 Lei
Aplicat gel pe unghie naturala 90 Lei
Constructie  gel/tips 120 Lei
Intretinere 90 Lei
Dat jos gel 30 Lei

 

Mai jos gasiti cateva lucrari si modele de manichiura semipermanenta pe care le-am realizat:
Galerie poze manicihura

manichiura semipermanenta timpuri noi manichiura semipermanenta Salon Infrumusetare Special Guest manichiura semipermanenta sector 4 model manichiura semipermanenta timpuri noi manichiura semipermanenta salon frumusete bucuresti manichiura semipermanenta modern model creat de Salon Special Guest manichiura french Salon Infrumusetare Special Guest manichiura cu oja semipermanenta Salon Special Guest Bucuresti manichiura french Salon Infrumusetare Special Guest manichiura cu oja semipermanenta Salon Special Guest Bucuresti manichiura cu oja semipermanenta Salon Special Guest Bucuresti manichiura cu oja semipermanenta Salon Special Guest Bucuresti manichiura cu oja semipermanenta Salon Special Guest Bucuresti oja semipermanenta