Extensii cu banda adeziva Tape ON&OFF cu preturi de la 900 lei. Promotii achizitie si montaj extensii cu banda adeziva.

Extensii cu banda adeziva Tape ON&OFF sunt potrivite pentru modul de prindere facil cu care se realizeaza. Extensiile folosite sunt create de brandul renumit Nordic Hair pentru calitatea materiei prime, si anume parul, dar si a accesoriilor de fixare, respectiva a benzii adezive.  Atentie insa, extensii cu banda adeziva din par natural sunt accesorii profesionale a caror montare este recomandata a se realiza in saloane coafor, de catre persoane instruite.

Preturi extensii par natural sistem de prindere cu banda adeziva :

  1. RHE extensii cu banda             – 900 Lei (40 suvite de 55 cm lungime)
  2. Hair Talk extensii cu banda – 1300 Lei (36 suvite de 55 cm lungime)
  • exista si varianta de 60 suvite.

 

Avantajul folosirii acestui tip de extensii de par cu banda adeziva, o reprezinta presiunea foarte mica pe care acestea o exercita asupra firului de par, evitandu-se astfel clasicele “dureri de par” pe care extensiile aplicate la cald sau cu metal le provoaca in general, atunci cand aplicarea se face pentru perioade mai indelungate de timp. Fixarea extensiilor de par cu banda adeziva , se face usor si accesibil, fara utilizarea de scule si dispozitive speciale. Aceasta metoda unica face parte din tehnicile reci, in care nu este folosita incalzirea si este absolut inofensiva pentru parul natural si scalp.

Cu doar 900 lei, primesti in coaforul salonului de infrumusetare Special Guest, tunsul, manopera si materialul pentru extensii cu banda adeziva din par natural marca ‘RHE’ provenienta India. Oferta include un set de extensii cu banda adeziva de 40 de suvite, de altfel suficiente pentru acoperirea intregii proceduri de stilizare a parului cu extensii. Optional se poate alege si varianta a setului cu 60 de extensii cu lungimea de 55 cm la pretul de 1160 lei.

La noi pretul pentru extensii din par natural cu banda adeziva Tape ON&OFF este printre cele mai mici. Va asteptam in studioul nostru situat vis a vis de Universitatea Nicolae Titulescu de la Timpuri Noi, cartier Tieneretului pentru a va bucura de din plin de beneficiile aduse de extensiile din par natural cu banda adeziva Tape ON&OFF.