Salon infrumusetare la domiciliu Bucuresti

Salon de infrumusetare la domiciliu

Salon de infrumusetare la domiciliul tau, un concept nou de servicii de infrumusetare – salon de infrumusetare acasa . Poti avea acasa salonul ce poate oferii  servicii coafor, montaj extensii, makeup de zi si makeup pentru ocazii speciale, manichiura, pedichiura, tratamente pentru par, etc.. . Pentru informatii : 0766899102

Salon de infrumusetare la domiciliu in Bucuresti. Servicii de infrumusetare la domiciliu, un nou departament al salonului de infrumusetare Special Guest Bucuresti.

Salon de infrumusetare la domiciliu chiar se poate si exista in Bucuresti. Noi, echipa salonului de infrumusetare Special Guest, stim ca timpul pentru clienti este foarte pretios. In plus din reactiile avute la programari ne dam seama ca nu aveti timp sa ajungeti la salonul de infrumusetare ,atunci cand orarul ne permite sa va adaugam programarea. Astfel ca acum dispunem de o echipa mobila, si echipamentele  pentru infrumusetare la domiciliu clientului.

In cazul in care nu gasesti un loc liber la saloanele de infrumusetare din Bucuresti poti suna si programa o vizita de lucru la domiciliul tau. Astfel comandand servicii de salon infrumusetare la domiciliu poti beneficia de avantajele locului familiar, dar si de dezavantajele lipsei de aparate voluminoase ce nu pot fi transportate la domiciliul dumneavoastra.

servicii salon de infrumusetare la domiciliu Special Guest

Salonul care furnizeaza si servicii de infrumusetare acasa la client l-am creat si din alt motiv destul de lesne de inteles. N-i s-a parut mai convenabil sa ne deplasam noi la tine pentru coafat si machiaj, mai ales daca esti in pragul unui eveniment special din viata ta, cum ar fi nunta, botez, ocazii speciale.

De ce sa nu folosesti timpul pe care l-ai pierde pe drum, penibilul situatiei de a fi in blugi si maiou pe strada cu o coafura pentru seara si un machiaj de seara, chiar daca vi si pleci cu masina. Astfel, venim noi la tine sa te pregatim pentru evenimentul la care e musai sa stralucesti si sa te simti speciala.

Serviciile de infrumusetare la domiciliu se potrivesc la fix pentru coafor si make-up mireasa, nasa, realizari de machiaje speciale si coafuri extravagante.

Lista de preturi pentru serviciile de infrumusetare la domiciliu practicate de Salon Special Guest o gasiti mai jos.

Coafor la domiciliul clientului:

Tuns 100 Lei
Scurt 350 Lei
Par mediu 400 Lei
Par lung 500 Lei
Par f.lung 600 Lei
Cu banda adeziva 1400 Lei
Cu microring 1200 Lei
Coafat extensii 250 Lei
Intretinere 500 Lei
Machiaj mireasa 350 Lei
De seara 280 Lei
De zi 180 Lei
Par scurt 80 Lei
Par mediu 100 Lei
Par lung 140 Lei
Par foarte lung 160 Lei
Par mediu 80 Lei
Par lung 100 Lei
Par foarte lung 120 Lei
Coc stilizat nivel 1 sau nivel 2

Proba

230 Lei(1) 350 lei(2)

100 lei – la salon

Coafat si aranjat mireasa 250 Lei
Produs Styling Profesional 10 Lei

Machiaj la domiciliu preturi practicate pentru machiaj de zi, machiaj de seara, machiaj mireasa special, make-up de zi, make-up de seara, make-up mireasa special de Salon Special Guest:
Montaj extensii din par natural cu banda adeziva la domiciliul clientei pret 1400 lei.

Pachetul include:

  • Pachetul de 40 bucati extensii din par natural, si banda adeziva
  • Tuns si coafat

Montaj extensii din par natural cu microring din silicon la domiciliul clientei pret 1200lei.

Pachetul include:

  • Pachetul de 100 bucati microring si suvitele de par natural
  • Tuns si coafat

Alte costuri taxi dus-intors.
Deplasarea se face doar pentru servicii ce depasesc 300 Lei de persoana.
Pentru alte informatii : 0766 899 102