Tatuaj buze, un tatuaj cosmetic semipermanent efectuat in cadrul Salonului Special Guest

Tatuaj buze este o metoda noua de conturare si colorare partiala a buzelor.

tatuaj buze semipermanent 3D

Ce este tatuajul semipermanent al buzelor?

Se realizeaza pentru conturarea si colorarea partiala sau totala a buzelor.

Care sunt avantajele unui tatuaj la buze?

Pe primul loc, credem ca este aspectul. Contur, umplere (efect de marire) sau 3D pentru un maxim de senzualitate sau corectarea unor defecte. Buze desenate in permanenta …

In cat timp se realizeaza tatuajul buzelor?

Durata difera de la persoana la persoana, dar putem aproxima ca avem nevoie pentru contur buze de 1 – 1.5 ore, contur cu marire 1.5 – 2 ore si tatuaj 3D al buzelor 2 – 3 ore. Aici luam in considerare completarea si citirea unui formular, prezentarea in detaliu a procedurii, consilierea si simularea prin desen direct pe buze, timpul necesar anesteziei, tatuarea buzelor.

Cat timp dureaza un tatuaj la buze?

Depinde in primul rand de viteza de regenerare a pielii care este diferita de la persoana la persoana, de stilul de viata, folosirea anumitor medicamente si starea generala de sanatate la fel ca si expunerea la soare sau ingrijirea buzelor. Ca si estimare, putem spune ca 3-5 ani, nu vei avea probleme.

Ce fel de tatuaj al buzelor sa aleg?

Daca ai buzele simetrice, egale si cu o forma care sa te avantajeze, se pigmenteaza conturul natural al buzelor tale.

In cazul in care conturul natural al buzelor este inegal sau asimetric sau ai buzele subtiri poti incerca conturul cu marire al buzelor, se redeseneaza/corecteaza unde este nevoie conturul buzelor si se pigmenteaza putin spre centrul buzei. In acest fel se creeaza impresia de buze mai mari si egale.

Efectul 3D inseamna contur, umplere si o tehnica speciala de desen prin care vei obtine un volum deosebit. Pentru tatuajul buzelor 3D, folosim mai multe culori si ace. Incearca tatuaj 3D pentru buze.

Tatuaj buze semipermanent preturi

Programari pentru tatuaj buze semipermanent, va rugam sa folositi pagina de contact pentru programari.